Finder lir...

ALT TIL GUTTEN

ALT hvad du har brug for
Se mere HER

Opskrift: Drinken Bramble

Bramble drink

Efter vores mening er dette en af de mest undervurdere cocktails du kan få på en lørdag aften. Drinken som oprindeligt stammer fra de finere italienske cocktailbarer i Milano, har aldrig sådan for alvor vundet indpas hos de danske cocktailbarer menukort. Her fylder stadigvæk de klassikske drinks som Gin & Tonic (Du kan i øvrigt se vores anbelafinger til henholdsvis den bedste gin, samt tonic lige her.) Derudover har Mojito, Espresso Martini osv. forsat en vældig stort popularitet bag sig, når man skal ud og have nogle drinks en lørdag aften. Såfremt du ikke kan finde en Bramble på menukortet, er det heldigvis godt du altid kan lave den selv. Drinken er utrolig simpel at lave og kræver kun de helt basale cocktailværktøjer en god Shaker med si samt en masse is. Stort set alle ingredienser er at finde på hylderene rundt omkring i de danske supermarkeder. Opskriften der er taget udgangspunkt anbefales at følges til punkt og prikke for at sikre det bedste resultat. Hold dig derfor kun til de ingredienser som fremgår nedenunder.

God drink med gin

Ingredienser:

  • 5 cl Finsbury Dry Gin
  • 2 cl Rose’s Suger Cane
  • 1 cl Cremé De Mure
  • 3 cl friskpresset citronsaft

Gode tips til ingredienserne: Du kan med fordel bytte din Finsbury gin ud med Isfjord Premium Artic Gin. Derudover kan Cremé De Mure (Brombærlikør) være utrolig svær at finde i de danske supermarkeder, derfor skal du højst sandsynligt ind forbi en lille lokal butik, for at få fat på dette. Såfremt det ikke kan lykkes, kan vi anbefale at man bytter Cremé De Mure ud med Rose’s Grenadine.

Fremgangsmåde

Start med at fylde din shaker med masser af is. Kom derefter ingredienserne i: 5 cl Finsbury Dry Gin, 2 cl Rose’s Suger Cane , 1 cl Cremé De Mure, 3 cl frispresset citronsaft. Ryst derefter det hele godt sammen i minimum 30 sek. Servere drinken i et iskoldt glas fyldt med is. Lig sien over shakeren inden du fylder op i glasset. Gerne i et whiskyglas eller ligende. For at få drinken til at se nydelig ud anbefaler vi at hælde Cremé De Mure ned over bagsiden af en ske. På den måde ligger brombærlikøren sig fint ovenpå toppen af drinken.

Server drinken med et lille mynteblad på toppen og nyd den gerne sammen med dine gode venner.

God fornøjelse!

Drink med brombær

 

 

 

 

 

Summary
recipe image
Recipe Name
Bramble drink
Author Name
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Average Rating
3.51star1star1star1stargray Based on 3 Review(s)