Finder lir...

ALT TIL GUTTEN

ALT hvad du har brug for
Se mere HER

Spørgsmål og svar

Spørgsmål og svar:

Skal man følge vores guides på siden til punkt og prikke?

Nej, helt sikkert ikke. Vores guides inde på alttilgutten.dk er udelukkende vejledende. De er udarbejdet for at give dig inspiration til hverdagen. Om det så handler om hvilken vin du skal have til aftensmaden eller hvordan du motivere dig bedst til at komme i gang med at træne. Derfor skal vores guides kun ses som inspiration.

Er vores guides og test lavet i samarbejde med fagfolk?

Ja! Vores guides samt vores test er udelukkende lavet i samarbejde med fagfolk, som har deres ekspertise indenfor hvert deres fagområde. På den måde kan DU være sikker på at de kun er det bedste af det bedste du læser omkring. Du kan inde på vores side, se de forskellige eksperter som vores guides og test er lavet i samarbejde med.

Kan man sende forslag til guides eller test man kunne tænke sig?

Ja, vi tager altid gerne i mod gode forslag til nye og spænende guides til vores site. Så hvis du sidder og brænder inde med nogle svar du mangler eller måske bare noget inspiration til hverdagen, så skal du endelig ikke holde dig tilbage med at skrive til os på Alttilgutten@alttilgutten.dk. Vi vil derefter vurdere dit spørgsmål, og hvis vi finder det interessant, vil vi kontakte nogle fagfolk/eksperter, som vi i samarbejde med vil udarbejde en kvalitetsguide til vores læsere. ‘

Må man selv gå ind og oprette guides på vores side?

Nej! Vores guides er som tidligere nævnt kun lavet i samarbejde med eksperter indenfor deres område. På denne måde kan vi sikre os de bedste og mest inspirerende guides til dig. Derfor er det altså ikke muligt at selv oprettet guides eller anmeldelser på vores site. Men hvis du har nogle gode forslag, er du naturligvis mere ned velkommen til at skrive til os på Alttilgutten@alttilgutten.dk.

Spørgsmål og svar

 

Summary
FAQ
Service Type
FAQ
Provider Name
Casper ,
Aarhus Street ,Danmark,Midtjylland -8000,
Area
Alttilgutten.dk
Description
Få svar på dine spørgsmål omkring vores guides på dette site.