Finder lir...

ALT TIL GUTTEN

ALT hvad du har brug for
Se mere HER

Pressemeddelelse: Alttilgutten.dk har gjort livet nemmere for danskerne

Alttilgutten.dk har hjulpet over 1000 danskere med en nemmere hverdag

Dansk hjemmeside har via deres utallige guides, givet mere end 1000 danskere en bedre hverdage viser spørgeskema.

Den danske hjemmeside Alttilgutten.dk har igennem det seneste stykke tid vokset sig større og større. Mange danskere besøger sitet grundet de mange inspirerende guides, der findes på hjemmesiden. Resultatet af disse guides har været over alt forventning. 1.000 danskere, som har brugt sitet har fået tilsendt et spørgeskema. Her blev de bedt om at vurdere om de guides, som de havde læst, havde været med til at give dem en forbedret livskvalitet. Over 90 % af alle svar svarede ‘ja’ til en bedre livskvalitet.

Ejeren af sitet Casper Jensen siger følgende til de mange positive svar: “Det er helt fantastisk at så mange danskere har taget positivt mod vores mange guides. Hele ideen med sitet var at være med til at give inspiration til hverdagen eller de festlige lejligheder. Det giver også os der står bag sitet en masse inspiration til at forsætte med at lave alle mulige former for guides, som kan være med til at løfte danskernes livskvalitet.” 

Ejeren af sitet vil endnu ikke løfte sløret for hvilke guides man kan se frem mod. Dog er én ting allerede nu sikkert. Der vil i løbet af den kommende uge blive lagt minimum syv nye inspirende guides op på hjemmesiden. Ydermere vil der også komme nye anmeldelser og opskrifter i den nærmeste fremtid.

Hjemmesiden bliver til daglig styret fra hovedkontoret i Aarhus C. Dog forventes det at hovedkontoret vil blive flyttet til nye lokaler i marts 2021.