Finder lir...

ALT TIL GUTTEN

ALT hvad du har brug for
Se mere HER

Local SEO

Utallige løbeture findes i Aarhus og omegn

Der findes utallige løbeture rundt omkring Aarhus. Du kan udfordre dig selv på stejle trailstier omkring Marselisborg og Moesgård. Du kan nyde de fine skovstier ved Riis skov, eller løbe en flot tur langs Brabrandsøen.

Asfalt

Vi vil her komme med vores anbefaling til de bedste løberuter omkring Aarhus. Hvis man mest er til normal asfalt uden for mange bakker, er det mest optimale valg helt sikkert en god lang løbetur på Brabrand stien. Her findes de en smuk sti man kan løbe langs søen på. Der er det mest af vejen en opdeling mellem cykelister og løbere, hvilket gøre det utroligt fordelagtigt, da du dermed ikke behøver at fokusere på andre forhindringer end dem du selv sætter.

Skov

Hvis man er mere til at løbe på singletrack eller brede skovstier kan vi helt sikkert kun anbefale at man enten tager en tur ud til Marselisborg/Moesgård eller Riis Skov. Begge steder har forskellige grader af sværhed på stierene. Dog finder du flest hårde og udfordrende stier i Moesgård. Her kan du løbe lang de stejle skrænter lige ned til havet, eller bevæge dig dybere ind i skoven på små og svære stier, der kræver at man holder tungen lige i munden og fokusere på ikke at snuble over de mange sten væltede træer.

Gode råd

Vi anbefaler at hvis man vælger at løbe en tur på singletrack stier, at man har nogle trail løbesko til rådighed, ellers er det stort set umuligt at komme og og ned af de stejle skrænter der er i skoven. Hvis du kun skal en tur ud på Brabrandstien burde en normal løbesko at kunne gå an uden problemer. Du kan evt læse vores anmeldelse af Nike vapofly next 4% lige her.

God fornøjelse.

Løberuter Aarhus
Løberuter Aarhus