Finder lir...

ALT TIL GUTTEN

ALT hvad du har brug for
Se mere HER

Festivalguiden

Den ultimative festivalsguide

Herunder følger den Ultimative guide til hvordan man skal gribe en festival an.

Beklædning

Vejret på festivaler spiller ofte en stor rolle. Nogle gange til din egen fordel, men det kan også ofte vise sig fra sin værste side, specielt her i Danmark på vores skønne festivaler. Derfor skal regntøjet oftest i brug. På denne måde får man ikke spoleret sin festival, fordi man er gennemblødt i hver celle af sin krop. Når dette er sagt er det dog heller ikke på nogen måde det fedeste at være gennemblødt af sit eget sved, når solen den står højeste på den smukke himmel. Skal dette så forstås som Pest eller Corona? Nej, det skal det ikke, du skal nemlig have fat i en lækker poncho: En poncho er super nemt og simpel at have med at gøre. Når det regner er den super smrt lige at tage hurtigt over hovedet. Ligeså hurtig er den også at tage af når solen igen viser sig. Her er vores bud på nogle ponchor fra Axant. En anden ting der er svær at komme udenom er uden tvivl din bedste ven på en festival; nemlig regntætte gummistøvler. Hos CAMPZ finder du et bredt udvalg, der spænder i alle verdens farver såvel som også forskellige slags former. En anden knap så vigtigt, men stadigvæk dog uvurderlig ting er dine shades, også kaldet solbriller. Solbriller gør du kan se hvad der foregår på scenen. Det behøves nødvendigvis ikke at være de dyreste Gucci briller du kan finde. Ydermere er en lille bøllehat også klart anbefalingsværdigt fra vores side af! 

Camping på pladsen

Skal du på en festival med camping -muligheder så fx Roskilde Festival, Langeland, eller Smukfest, kommer vi her med en lang række anbefalinger til hvordan du og dine venner/veninder får den FEDESTE camp. Det første og nok også vigtigste element er din pavallion. Pavallionen skal være lejrens hjerte, og dér, hvor det sker, højtaler, drikkevare, stole evt miniborde bliver opvaret under denne. Vi vil oftest anbefale at man køber en robust og slidstærk pavallion, som kan stå igennem den til tider omskiftlige danske sommer. Det største udvalg af pavallioner kan du se her. Et andet vigtigt og mindst også ligeså essentielt punkt er at vælge det bedste og rigtige telt at sove i når festen er forbi. Dog behøver du nødvendigvis ikke at gå ud og investere store beløb i et telt. Der findes nemlig ofte utrolig gode telte til en meget lav pris, i stort set alle byggemarkeder, når vi begynder os at nærme festivalsæsonen. Vi kan især anbefale dette telt fra Nevada som en god mulighed at sove i. Teltet kommer i en lækker og sjældent set Beige farve, som gør du skiller dig ud på pladsen. Derudover er det utroligt nemt at stille op, og det tog os blot 20 min. Et andet og udemærket alternativ er et købe en samlet pakke, fremfor at købe tingene hver for sig. Vi har især set os varme på dette sæt. Det består nemlig både at soveposer samt liggeunderlag. På denne måde kan du spare lidt penge, end når du kommer tingene hver for sig. Hvad skal man sidde i når man drikker sine lunke øl? Et tårn af ølkasser? Nej, glem den ide. Du kommer til et normalt ryglæn efter blot et par timer. Der findes i samtlige byggemarkeder i Danmark et kæmpe stort udvalg af forskellige festivalstole. Kunsten handler om at finde den rette balance mellem den rigtige kvalitet, til den rigtige pris, for det er altså ikke det sjoveste at sidde på en ødelagt stol efterdag ét. Hvis du fx skal på Roskilde Festival campingområde, skal den holde en hel uge, og kvaliteten skal i så fald ikke være den dårligeste duk an finde på markedet. CAMPZ´ har en masse gode bud på helt basale campingstol. Stolene fåes i flere forskellige farver. Der findes de mere neutrale farver som sort, hvid og grå. Du kan også gå i en lidt mere alterantiv retning og vælge en festlig, skrigende gul-grøn stol. Og lige et godt råd til at slutte den del af på: Husk at tage din stol ind om natten, når du ligger dig ind for at sove, såfremt du selvfølgelig forventer at sidde på din stole den efterfølgende dag!

Byfestival

Skal du måske mere på en af de mange hyggelige og festlige byfestvialer som fx Distrotion, som strækker sig over en lidt kortere periode end de klassiske festivaler? Vi kan stadigvæk anbefale mange af vores overstående anbefalinger og råd, specielt under afsnittet ‘beklædning’. Udover disse vil vi også anbefale en såkaldt ‘daypack’ Du bliver helt sikkert lynhurtigt træt af at rende rundt med din gule pncho på, en øl eller en flakse vodka i den ene og hånd og en durumrulle i den anden. Til at løse dette vil vi anbefale klassikeren fra svenske Fjällräven som værende et genialt bud på at bære alle dine ting rundt i. Derudover er den også super praktisk i hverdagen!

God fornøjelse og god festival!